Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшли всеукраїнські змагання з карате WKF

15 вересня в донецькому спортивному комплексі «Купол» пройшли два змагання з карате WKF: Кубок України серед кадетів, юніорів і молоді до 21 року та Кубок України серед спортсменів з вадами слуху.

Почесними гостями змагань стали: заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, депутат районної ради Донецька Ігор Андрієнко, заступник голови комітету з фізичної культури та спорту Донецької міської ради Денис Вершинін, президент Донецького обласного відділення Спортивної федерації глухих України Олександр Земечев, начальник Донецького регіонального центра з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Оксана Чернікова, голова Всеукраїнської благодійної організації «Волонтерське об’єднання «Крила» Ярослава Токар, віце-президент Спортивної Федерації глухих України, заслужений майстер спорту України зі спортивного орієнтування, багаторазовий чемпіон Дефлімпійських ігор Олег Лаврик.

Усього в змаганнях взяли участь 215 спортсменів.

У Кубку України серед кадетів, юніорів і молоді до 21 року взяли участь спортсмени з 12 областей – Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Київської, Харківської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської та Чернігівської. Наш регіон на змаганнях представляли 12 спортсменів. За їх підсумками в розділі «ката» донецькі команди посіли перше та друге місця. У особистому заліку серед молоді друге («ката») та третє («куміте») місця зайняла Наталя Паринова.

Учасниками Кубку України серед спортсменів з вадами слуху стали каратисти з 6 областей – Київської, Полтавської, Сумської, Луганської, Донецької, Харківської. Донеччину на змаганнях представляли три спортсмена, які завоювали 4 медалі: по одній золотій і срібній та дві бронзові.

 
17.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах