Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську яскраво відзначили День фізичної культури та спорту

14 вересня на центральній площі Слов’янська відбулося грандіозне свято всіх тих, хто присвятив своє життя фізичній культурі та спорту, хто любить і пропагує здоровий спосіб життя, активне дозвілля.

Свято почалося з конкурсу дитячих малюнків на асфальті на тему «Спорт – це життя». Участь у ньому взяли 50 дітей. Кращі роботи були відзначені призами та подарунками.

Після цього для всіх, хто прийшов у цей день, було проведено захоплюючий і пізнавальний Олімпійський урок з показовими виступами учнів та цікавими естафетами. Участь в уроці взяли команди 14 загальноосвітніх шкіл міста.

Почесним гостем на Олімпійському уроці був секретар Слов’янської міської ради Олександр Самсонов, який нагородив грамотами та подарунками команди-переможці серед загальноосвітніх шкіл, а також кращих працівників сфери фізичної культури і спорту, директорів загальноосвітніх шкіл, тренерів, кращих спортсменів.

На центральній сцені міста свої показові виступи презентували наступні спортивні клуби та федерації: черлідінг (ЗОШ № 20), громадська організація «Центр розвитку айкідо «Му-шин», федерація боксу та кікбоксингу, відділення вільної боротьби міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, бійцівський клуб «Тріада» (бокс, кікбоксинг, бойове самбо), спортивний клуб «Кіокушин карате», школа спортивних видів єдиноборств «Майстер».

Далі всі бажаючі могли долучитися до запального фітнес-танцю «Зумба», який підготували представники спортивного фітнес-клубу «FitCurves» у формі майстер-класу.

Закінчилося спортивне свято яскравими танцювальними «битвами» від представників молодіжної субкультури.

 

 
17.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах