Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську відбувся обласний турнір зі спортивної аеробіки та фітнесу, присвячений Дню фізичної культури та спорту

14 серпня в Красноармійську пройшов обласний турнір зі спортивної аеробіки та фітнесу, присвячений Дню фізичної культури та спорту.

У змаганнях взяли участь 100 спортсменів, які представляли 6 команд з трьох міст Донецької області: Димитрова, Красноармійська та Гірника.

За підсумками турніру командні місця розподілилися наступним чином: 1 місце – Димитрів, 2 місце – Красноармійськ, 3 місце – Гірник.

 

Аеробіка (відома також під назвою ритмічна гімнастика) – гімнастика під ритмічну музику, яка допомагає стежити за ритмом виконання вправ. Комплекс вправ включає в себе ходьбу, біг, стрибки, вправи на гнучкість, віджимання в упорі лежачи та інші. Кількість елементів і ступінь їх виконання залежить від вікової та спортивної категорії команди. Фітнес – це оздоровча методика, що дозволяє змінити форми тіла і його вагу та надовго закріпити досягнутий результат. Вона включає в себе фізичні тренування у поєднанні з правильно підібраною дієтою. І вправи, і дієта у фітнесі підбираються індивідуально - залежно від протипоказань, віку, стану здоров'я, будови і особливостей фігури.

Результат регулярних занять аеробікою і фітнесом – підтримання тіла в тонусі, тренування м'язів і шкіри, загальне оздоровлення організму. Використовується в профілактичних та лікувально-оздоровчих цілях.

 
16.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах