Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся чемпіонат області з бадмінтону серед вихованців загальноосвітніх шкіл-інтернатів та дитячих будинків, присвячений Дню фізичної культури і спорту

14 вересня в Донецьку відбувся чемпіонат області з бадмінтону серед вихованців загальноосвітніх шкіл-інтернатів та дитячих будинків, присвячений Дню фізичної культури і спорту.

Захід пройшов у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя.

Організатором змагань виступила обласна дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Партнер у проведенні змагань – Донецька обласна федерація бадмінтону.

Участь у змаганнях, які пройшли в спортивному залі університету економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського, взяла 21 команда з 15 загальноосвітніх закладів області.

За підсумками чемпіонату призові місця розподілилися таким чином:

1 місце – Мар’їнська загальноосвітня школа-інтернат № 3;
2 місце – Донецька загальноосвітня школа-інтернат № 3;
3 місце – Слов’янська загальноосвітня школа-інтернат № 1.

Переможці і призери змагань були нагороджені кубками та грамотами управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації.

 

 
15.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах