Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Діти Авдіївки – за здоровий спосіб життя

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», з метою поширення олімпійського руху в Україні, ознайомлення молоді з гуманістичними ідеалами олімпізму, цінування власного здоров'я, виховання в школярів потреби в постійній руховій активності та здоровому способі життя, престижі здоров'я, а також залучення дітей до активних занять фізичною культурою і спортом, у навчальних закладах  Авдіївки було проведено ряд заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту.

З 9 по 15 вересня в загальноосвітніх школах міста було проведено тематичні години на тему «Олімпійська висота», відбулося поновлення стендів та куточків олімпійської освіти, виставки малюнків, плакатів за олімпійською тематикою. На тематичних уроках учні мали можливість віч-на-віч поспілкуватися зі спортсменами-авдіївцями, які починають свій спортивний шлях. У рамках тижня велика увага приділялась рухливим іграм, спортивним естафетам та розвагам. Кожен учень міста на цьому тижні так чи інакше доторкнувся до спорту.

Центральне місце в Олімпійському тижні посів Всеукраїнський Олімпійський урок, який мав на меті надихнути багатьох учнів до дії. Для когось він став стимулом розпочати наступний день на півгодини раніше, із ранкової гімнастики чи пробіжки, для когось – записатися в секцію, почати системні тренування, для багатьох юнаків і дівчат – відмовитися від шкідливих звичок на користь здоровому способу життя. Тільки такі дії, які подеколи потребують маленьких перемог над собою, ведуть до великих перемог у спорті та житті.

 
14.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах