Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У басейні «Юності» відбулося спортивне свято з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту

11 вересня на базі басейну донецького Палацу молоді «Юність» відбулося спортивне свято з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту, Всеукраїнського олімпійського уроку та в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

Ініціатива Міністра освіти і науки України Дмитра Табачника щодо впровадження з 2013 року загальнодержавної акції «Урок плавання» набрала широкої реалізації в Донецькій області.

Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Донецької облдержадміністрації, Донецьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та комунальний заклад «Донецький Палац молоді «Юність».

Мета заходу – всебічний розвиток кожного учня, пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху провели

У заході взяли участь 12 професійно-технічних навчальних закладів міста Донецька. У програму свята увійшли змагання з плавання серед юнаків та дівчат, вікторини серед глядачів та майстер-класи спортсменів вищої спортивної майстерності з плавання – студентів Донецького державного інституту здоров’я, фізичного виховання та спорту НУФВС України.

За підсумками змагань трійця призерів у загальнокомандному заліку виглядає наступним чином: І місце – Донецьке вище гірниче училище, ІІ місце – ДНЗ «Донецький центр професійно-технічної освіти будівництва і архітектури», ІІІ місце – Донецький професійний ліцей сфери послуг. 

Для довідки:

З метою впровадження у 2013 році загальнодержавної акції Міністерства освіти і науки України «Урок плавання» в Донецькій області в плавальному басейні комунального закладу «Донецький Палац молоді «Юність» було навчено основам плавання понад 3 тисяч учнів та студентів з 12 загальноосвітніх, 16 професійно-технічних та 8 вищих навчальних закладів, без залучення додаткових коштів.

 
За інформацією Донецького обласного відділення НОК України
 
12.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах