Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відбувся турнір з міні-футболу серед студентів університетів на Кубок голови Донецької обласної ради

9 вересня в Донецьку пройшов турнір з міні-футболу серед студентів університетів області на кубок голови Донецької обласної ради Андрія Федорука.

Захід був приурочений до Дня фізичної культури та спорту, проводився вдруге за ініціативою Андрія Федорука.

Відкриваючи турнір, голова Донецької обласної ради сказав: «Фізкультура і спорт – основа здорового способу життя, а здорова молодь – це запорука успішного майбутнього нашої держави. Президент України Віктор Янукович проголосив розвиток спорту національним пріоритетом, і його ініціатива знаходить живий відгук у нашому регіоні. Регіональна влада робить все, щоб заняття спортом були доступні для всіх жителів області, особливо для молоді та студентства. Щорічний турнір з міні-футболу серед студентських команд, заснований обласною радою – це ще один крок для популяризації футболу, спорту та здорового способу життя в нашому регіоні».

У відкритті змагань також брали участь голови постійних комісій облради Василь Бубка та Олександр Поважний, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Кірбаба.

Учасниками турніру стали команди з восьми університетів, які були поділені жеребкуванням на дві групи. Матчі однієї групи проводилися на спортивному майданчику Донецького Державного університету управління, іншої – на спортивному манежі Донецького Національного технічного університету.

Переможцем турніру стала команда Донецького Державного інституту здоров’я, фізичного виховання і спорту. Друге місце в турнірі посіли студенти Донецького Державного університету управління. Третьою стала команда Донецького національного університету.

Команда-переможець була нагороджена перехідним кубком Донецької обласної ради, призери змагань – грамотами Донецької обласної ради. Усі три команди також були нагороджені медалями та м’ячами управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 
 
10.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах