Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську завершився фестиваль «Здорове місто»

Фестиваль проходив у рамках святкування Дня фізичної культури і спорту протягом минулого тижня на різних спортивних майданчиках міста за місцем проживання.

Організаторами фестивалю виступили відділ молоді та спорту Краматорської міської ради спільно з центром громадських ініціатив «Зірка Крама» за підтримки міської адміністрації та депутатів міської ради.

7 вересня на спортивних майданчиках біля ЗОШ № 3 відбулася фінальна частина фестивалю «Здорове місто». Учасників заходу привітали заступник Краматорського міського голови Андрій Бессонний, депутати міської ради, начальник відділу молоді та спорту Ольга Ляшенко та представники молодіжних спортивних громадських організацій міста.

Дії розгорнулися відразу на трьох майданчиках. На першій – спортивній – дива можливостей єдності сили тіла і сили волі показували хлопці, що приїхали в Краматорськ на регіональні змагання з Street Workout з Донецька, Слов’янська, Макіївки, Горлівки, Дружківки, Тореза, Костянтинівки та Краматорська. Захоплюючі змагання проводилися в 3 категоріях: фрістайл (виконання будь-яких силових і акробатичних вправ на різних снарядах; вільна програма), підтягування та віджимання.

Усього в змаганнях взяли участь 24 спортсмени з різних міст Донецької області.

На думку суддів, кращими у фрістайлі стали: макіївчани Віталій Піскунов та Ігор Трубніков, а також горловчанін Олександр Онищенко. Також хлопці підтягувалися з обтяжувачем вагою в 20 кг. Більше всіх підтяглися Ігор Трубніков (19 разів), донеччанин Олександр Кравченко (18 разів), макіївчанин Микита Лясковський (16 разів). Віджималися на брусах хлопці теж з додатковою вагою у 20 кг. У цій вправі першими стали Олександр Кравченко (48 разів) , Ігор Трубніков (40 разів), краматорчанин Роман Вівдіч (34 рази) .

На другому майданчику протягом усього дня у святковому калейдоскопі змінювали один одного виступи майстрів айкідо (тренер – Олег Вотчіль), фітнесу, капоейри (тренер – Віталій Брусенський), йоги (інструктор – Сергій Залозний), брейкдансу (комада «Ультиматум», Слов’янськ), веселі дитячі ігри та конкурси.

Азартно і весело пройшли змагання мотузкового курсу, які провели фахівці відділу молоді та спорту. У міні-змаганнях на спритність і злагодженість командної взаємодії брали участь три команди школярів і команда глядачів - дорослих «Пенсіонери». На подив публіки і величезну радість учасників перемогли «Пенсіонери»!

Усього у фестивалі «Здорове місто», який проходив протягом тижня на спортивних майданчиках міста, взяло участь понад 2000 чоловік.

 

 
09.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах