Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олексій Рокочий – кращий пауерліфтер Європи 2016 року

Європейська федерація пауерліфтингу (EPF) оголосила шорт-лист кращих спортсменів серед чоловіків і жінок у класичному та екіпірованому пауерліфтингу 2016 року. Одним з володарів почесного титулу став представник Донецької області та України – Олексій Рокочий з Лиману.

Звання «Пауерліфтер року» удостоєні спортсмени, які набрали найбільшу кількість очок на континентальній та світовій першостях.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи в травні 2016 року в місті Плзень (Чехія) Рокочий не мав рівних у категорії до 120 кг, зібравши повний комплект золотих нагород. Окрім того, Олексій став третім у абсолютній першості.

У Орландо (США), де наприкінці листопада проходив чемпіонат світу 2016 року, наш пауерліфтер здобув у сумі триборства бронзову медаль, поступившись срібному призеру лише за показником власної ваги.

Відзначимо, що Олексій Рокочий разом із ще одним пауерліфтером Донеччини, чемпіоном світу-2016 Олексієм Бичковим є володарями ліцензій на Всесвітні ігри (міжнародні комплексні змагання з видів спорту, що не входять до програми Олімпійських ігор), які відбудуться з 20 по 30 липня 2017 року в польському Вроцлаві.

 
17.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах