Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У маріупольську школу завітали Данило Чуфаров та Олександр Комаров

4 вересня в маріупольській загальноосвітній школі № 7 відбувся олімпійський урок за участю її колишніх випускників – видатних паралімпійців Донеччини.

Захід відбувся в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» щодо популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом.

Гостями олімпійського уроку, на якому було присутні більше 200 учнів, вчителі, завучі та директор школи Ольга Папазова, стали члени збірної команди України з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору: Данило Чуфаров – срібний та бронзовий призер Паралімпійських ігор 2008 року в Пекіні, срібний і бронзовий призер ХІV Паралімпійських ігор 2012 року в Лондоні, дворазовий чемпіон і рекордсмен світу, срібний і бронзовий призер чемпіонату світу 2013 року в Монреалі, та Олександр Комаров – учасник ХІV Паралімпійських ігор 2012 року в Лондоні, чемпіон і бронзовий призер чемпіонату світу 2013 року в Монреалі.

Після екскурсу про історію Паралімпійських ігор та досягнення присутніх спортсменів, діти мали змогу поставити Дмитру та Олександру різні питання, на які обов’язково отримували вичерпні відповіді, іноді з гумором. Також учні з цікавістю розглядали медалі, дипломи та сувеніри, які принесли спортсмени.

 
06.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах