Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську триває фестиваль «Здорове місто»

Фестиваль проходить у рамках святкування Дня фізичної культури і спорту протягом поточного тижня на різних спортивних майданчиках міста за місцем проживання.

3 вересня спортивне свято в рамках фестивалю «Здорове місто» пройшло на спортивному майданчику ЗОШ № 18 селища Веселий. У заході взяло участь понад 200 осіб із числа учнів школи та дорослого населення.

4 вересня Фестиваль завітав на спортивний майданчик ЗОШ № 32 селища Шабельковка.

У програму заходу були включені спортивні змагання на силу, спритність, витривалість і кмітливість. Доросле населення змогло позмагатися в армрестлінгу, підніманні гирі, підніманні колоди. Для маленьких краматорчан були проведені конкурси малюнка на асфальті, інтелектуальні ігри. Мешканцям мікрорайону представили свої виступи вихованці спортивних гуртків і секцій міста. У святі взяли участь учні школи та доросле населення п’яти навколишніх селищ міста, усього – близько 700 осіб.

Організаторами фестивалю виступають відділ молоді та спорту Краматорської міської ради спільно з центром громадських ініціатив «Зірка Крама» за підтримки міської адміністрації та депутатів міської ради.

Закриття спортивного свята відбудеться в суботу 7 вересня на базі ЗОШ № 3.

 
05.09.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах