Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Представники Донеччини – серед кращих на ІІІ Відкритих Спеціальних Олімпійських Іграх

15-18 вересня у Львові проходили III Special Olympics Open Games (SOOG2016) – наймасштабніші за всю історію України міжнародні змагання для дітей та молоді з вадами інтелектуального розвитку.

У програму змагань увійшли 8 видів: футбол, флорбол, об’єднаний баскетбол, настільний теніс, плавання, каякінг, бочче і «маленькі спортсмени».

Збірну команду Донецької області в складі 30 чоловік представляли вихованці Парасковіївського і Часівярського інтернатів і юні флорболісти Бахмутського ДС «Сонечко», під керівництвом тренера з флорболу Олександра Чмирьова і тренера з футболу Михайла Єфремова.

У підсумку, наші хлопці стали кращими в змаганнях з футболу. У плаванні вільним стилем вони посіли 1, 3, 4 місця за віковими категоріями. Малюки взяли участь у спортивно-навчальній програмі «Маленькі спортсмени».

Усього в Іграх взяли участь понад 600 спортсменів з Литви, Латвії, Польщи, Румунії, Швейцарії, Азербайджану, Угорщини, Бельгії, 24 делегації з 16 регіонів України (10 делегацій зі Львівської області).

 
21.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах