Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітання з 75-річним ювілеєм

Шановний Миколо Корнійовичу!

Від імені спортивної громадськості Донецької області прийміть щирі вітання з нагоди визначної події – 75-річного ювілею!

У суспільстві Ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою. За Вашими плечима - багатолітній досвід і визнання.

Ми від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

 

Біографічна довідка

Микола Корнійович Легкий народився 7 лютого 1938 року. Майстер спорту СРСР із сучасного п’ятиборства. Заслужений тренер України, він підготував більше десятка майстрів спорту із сучасного п’ятиборства. Під його керівництвом чемпіонами та призерами світових та європейських першостей стали: Тамара Козуліна, Віктор Земцев (тріатлон), Дмитро Кирпулянський, Павло Кирпулянський, Анастасія Спас, Ірина Хохлова (сучасне п’ятиборство). На сьогоднішній день Микола Корнійович займає посаду директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кінного спорту, сучасного п’ятиборства і тріатлону. Також він – віце-президент Донецької обласної федерації із сучасного п'ятиборства.

 
12.02.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах