Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулась прес-конференція з провідними спортсменами з неолімпійських видів спорту

29 листопада 2016 року у приміщенні виконкому Краматорської міської ради відбулась прес-конференція з провідними спортсменами з неолімпійських видів спорту, які досягли вагомих результатів у поточному році.

Захід відбувся за участю заступника голови обласної державної адміністрації Віктора Ремського, начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика, володарів ліцензій на участь у Всесвітніх іграх 2017 року Бичкова Олексія та Наталії Мартюхіної та призера світових стартів Білицького Леона.

На початку прес-конференції Віктор Ремський зазначив, що присутні спортсмени є героями, але справжнім підтвердженням цього буде участь та перемога у Всесвітніх іграх та інших важливих міжнародних змаганнях. Висказав, що керівництво області та управління спорту тримає інший курс на розвиток спорту в області: збільшення сум та кількості винагород, виплату щомісячних стипендій, будуть розглянуті питання покращення житлово-побутових умов та тренувальних баз.

 

Також нагадав про нещодавні яскраві перемоги та високі результати наших паралімпійців і виказав сподівання, що результати неолімпійців на Всесвітніх іграх будуть не гірші.

Після цього присутні спортсмени отримали сертифікати на виплату одноразових грошових винагород за підсумками участі у змаганнях.

Також Віктор Ремський у зверненні до спортсменів зазначив: «Ми маємо дбати та допомагати, щоб ви робили все те, що вмієте. Щоб ви досягали високих результатів та перемог, щоб частіше лунав гімн та підіймався флаг України».

Для цього вже багато зроблено та буде робитись ще більше. Спортсменам пообіцяли надавати підтримку на всіх етапах підготовки, створювати відповідні умови. Також було відзначено, що у наступному році у губернатора багато сюрпризів та задумів щодо розвитку спорту.

Після цього спортсмени розказали про свої умови підготовки до важливих стартів та поділились враженнями від закордонних змагань та планами на майбутнє.

Наприкінці прес-конференції було зазначено, що спортсмени мають бути прикладом для дітей та молоді, щоб ті наслідували їх прикладу та переймали здоровий спосіб життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
29.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах