Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Родинське прийняло зональні змагання серед школярів «Веселі старти»

25 листопада в Родинському відбулись обласні зональні змагання «Веселі старти» серед команд-переможців другого етапу.

Учасниками спортивного заходу стали діти з Авдіївки, Добропілля, Мирнограда, Новогродівки, Покровська, Селидового, Великоновосілківського, Добропільського, Мар’їнського, Олександрівського, Покровського та Ясинуватського районів.

Перед початком змагань команди привітали уповноважений відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області, голова комітету по фізичній культурі та спорту Покровської міської ради Віктор Поліщук та начальник відділу спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вікторія Вірютіна.

На спортивному майданчику весь час панувала приємна, дружня атмосфера. Команди виявляли кращих у 4-х естафетах, які включали різноманітні вправи.

За підсумками змагань перше місце серед команд міст посіли діти із Селидового, друге – з Мирнограду, третє – з Новогродівки.

Першими серед районів стали школярі Ясинуватського району, другими – Великоновосілківського району, третіми – Олександрівського району.

Усі учасники «Веселих стартів», у першу чергу, отримали заряд енергії та позитиву, а також були нагороджені кубками, медалями та грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Нагадаємо, 18 листопада зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області пройшли в Бахмуті.

 

 
27.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах