Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На варті здоров’я дошкільнят: у Бахмуті провели обласний семінар

22 листопада в Бахмуті на стадіоні «Металург» проходили показові виступи маленьких мешканців міста, вихованців дошкільних закладів №№ 6, 10, 16, 18, 25, 31, 40, 47, 49, 52, 54, 58. Хіт-парад інноваційних гімнастик та флешмоб за участю 150 дітей стали кульмінацією обласного семінару для керівних кадрів дошкільних навчальних закладів та методистів методичних кабінетів області, який проводило управління освіти Бахмутської міської ради спільно з Донецьким інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Метою семінару стало створення умов для формування високопродуктивної майстерності кадрів дошкільних установ щодо розвитку здорової особистості дошкільників.

У роботі семінару взяло участь 30 фахівців. Представники ДоноблІППО відзначили високий рівень підготовки та організації заходів, професіоналізм керівних кадрів дошкільних установ та інструкторів з фізкультури: Вікторії Солодкової (ДНЗ № 10), Олени Баловнєвої (ДНЗ № 18), Вікторії Костіної (ДНЗ № 40), Надії Недосеки (ДНЗ № 49) та вихователя Вікторії Рюдюк, які підготували якісні спортивні номери.

Організатори та учасники семінару зробили висновок, що флешмоб «Діти-квіти» є взірцем нової форми виховання у малят любові до світу спорту, музики, танцю, формування колективізму та патріотизму.

 

 
27.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах