Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У містах та районах Донеччини пройде Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!»

За ініціативи Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримки Міністерства молоді та спорту України, обласних державних адміністрацій, до Дня фізичної культури і спорту пройде ІX Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!».

Захід відбудеться в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України щодо популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини.

Велоестафета проходитиме у всіх адміністративно-територіальних одиницях України, а її фініш відбудеться 14 вересня в Києві на Майдані Незалежності.

У Донецькій області Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» буде проведена у період з 6 по 7 вересня, а у фінішному заїзді в Києві Донеччина буде представлена трьома спортсменами.

Під час проведення велоестафети в містах та районах Донецької області заплановані урочисті зустрічі її учасників з представниками місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та фізкультурно-спортивної громадськості, проведення спортивно-масових та культурно-мистецьких заходів.

 
28.08.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах