Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Великоновосілківському районі провели змагання до Дня працівників сільського господарства

19 листопада в спортивному залі РКОК «Нива» відбулися змагання, присвячені Дню працівників сільського господарства.

Програма заходу включала 4 види спорту: міні-футбол, настільний теніс, шахи та баскетбол. За звання кращих боролися понад 100 представників 10-ти команд.

У запеклій боротьбі з міні-футболу першою стала збірна команда ДЮСШ, другою – команда ВАТ «Макстрой», третьою – збірна команда «Забойщик».

Місця з першого по третє в шахових змаганнях посіли відповідно команда с. Улакли, збірна команда смт. Велика Новосілка, збірна команда управління Пенсійного фонду України у Великоновосілківському районі.

За підсумками баскетбольних баталій кращою була команда СТОВ «Україна», другою – команда ВАТ «Макстрой», третьою – команда с. Багатир.

У змаганнях з настільного тенісу перемогу здобула команда РГО ВФСТ «Колос» АПК України, друге місце посіла «Янісоль» (смт. Велика Новосілка), третє – «Ліцей» (смт. Велика Новосілка).

Переможці були нагороджені грамотами та цінними призами. Подяку командам за те, що вони взяли активну участь у змаганнях та своїм прикладом показали відношення до спорту та фізичної культури як до важливої складової життя, висловила начальник відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Великоновосілківської райдержадміністрації Тетяна Алчієва.

 
23.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах