Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Волноваському районі пройшов чемпіонат з греко-римської боротьби пам’яті Андрія Чалого

19 листопада у Володимирівці на базі спортивного комплексу «Авангард» відбувся другий щорічний чемпіонат Волноваського району з греко-римської боротьби пам’яті Андрія Чалого.

Почесними гостями заходу були заступник голови Волноваської районної ради Сергій Демченко, голова Володимирівської селищної ради Володимир Абраменко, директор Волноваської ДЮСШ Олег Кривцов. Разом з учасниками змагань вони вшанували хвилиною мовчання пам’ять Андрія Чалого, який багато зробив для розвитку спорту в селищі Володимирівка. Сьогодні розпочату ним справу продовжує його вдова Людмила Калініченко, яка надала спонсорську підтримку турніру. Організатором змагань виступив відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації.

За звання кращих боролися більше сотні молодих спортсменів з шести команд: Волноваської РДЮСШ, м. Волновахи, ДЮСШ м. Вугледар, обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з видів боротьби, спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з греко-римської боротьби імені Г.Г. Узуна, ДЮСШ № 3 м. Маріуполь.

За підсумками напруженої і наполегливої ​​боротьби переможцями стали: Тимур Амралієв – у категорії до 21 кг, Єгор Душинов – до 24 кг, Станіслав Пупко – до 26 кг, Олександр Турченко – до 29 кг (2004-2005 рр.н.), Данило Годлевський – до 29 кг (2006-2008 рр.н.). До числа переможців також увійшли: Владислав Шершень – до 32 кг, Сергій Кузнецов – до 35 кг, Данило Боцаєв – до 38 кг, Богдан Гарбуз – до 42 кг, Валентин Дацюк – до 47 кг, Данило Тарабан – до 50 кг, Микита Пшеничний – до 53 кг.

За кількістю зайнятих перших місць кращою стала команда Волноваської РДЮСШ (тренер Василь Лейба).

 
23.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах