Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі стартував чемпіонат України зі стрибків у воду

22 листопада в Маріуполі в плавальному басейні «Нептун» розпочався чемпіонат України зі стрибків у воду серед дівчат та юнаків 2005 року народження.

Участь у змаганнях беруть 37 спортсменів – представники Донецької, Харківської, Луганської, Дніпропетровської, Запорізької областей та міста Київ.

На відкриття змагань завітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він побажав юнакам і дівчатам продемонструвати свої найкращі здібності, які вони відточували протягом тренувань. Володимир Мицик висловив сподівання, що учасники чемпіонату стануть олімпійським майбутнім України, а виступи в Маріуполі закладуть основу для їх яскравих досягнень на змаганнях вищого рівня.

Після вітальних слів почесних гостей, серед яких також були перший заступник Маріупольського міського голови Олександр Голтвенко і заступник міського голови Ярослав Хотнянський, вихованці плавального басейну «Нептун» показали незвичайний номер з елементами екстриму та гумору: вони зображали веселу і безтурботну команду плавців.

Донецька область на чемпіонаті України представлена ​​11 спортсменами. Перший день приніс нашому регіону 2 медалі – срібну та бронзову, які в змаганнях на трампліні 1 м і в змаганнях із загальної фізичної підготовки здобула вихованка Маріупольської ДЮСШ Олександра Левицька.

Програма чемпіонату, який проходитиме до 25 листопада, включає стрибки з трампліну 1 метр і 3 метри, стрибки з вишки.

 
 
 
23.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах