Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі відбувся VI Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті Сергія Арутюнова

З 17 по 19 листопада в Добропіллі проходив VI Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті почесного громадянина міста Сергія Гевондовича Арутюнова.

Змагання зібрали більше 100 спортсменів з 19 команд, яких підтримував повний зал уболівальників. Боксери представляли такі міста: Авдіївка, Білозерське, Вугледар, Гірник, Дніпро, Краматорськ, Кропивницький, Маріуполь, Мирноград, Одеса, Покровськ, Селидове, Сєвєродонецьк, Соледар.

Серед почесних гостей турніру були Добропільський міський голова Андрій Аксьонов, перший заступник Олексій Кормільцев та заступник Олексій Галицький.

На змаганнях розігрувалися двадцять сім комплектів нагород. Фінальні боксерські поєдинки видалися напруженими та видовищними. Викладаючись на всі 100 відсотків, кращі з кращих демонстрували свої спортивні таланти, щоб заслугувати нагороди. А на згадку про захід та місто кожен боксер отримав пам’ятну футболку.

Господарі змагань, збірна Добропілля, здобули за підсумками змагань 7 золотих та 8 срібних медалей.

Також без призу не залишилися вболівальники – професійний фотоапарат за найактивнішу та найкреативнішу підтримку спортсменів отримали учні НВК № 4.

 
21.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах