Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Учні родинської школи № 8 – переможці волейбольного турніру «UNICEF Voleyball Cup»

15-16 листопада в Харкові в спорткомплексі «Локомотив» пройшла фінальна частина Всеукраїнських змагань з волейболу серед школярів «UNICEF Voleyball Cup».

Протягом жовтня-листопада спортивний захід, організований Дитячим фондом Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні спільно з Комітетом фізичної культури та спорту Міністерства освіти і науки для виховання принципів солідарності, взаємоповаги та командної роботи, зміг зібрати разом більше 3 500 дітей, включаючи внутрішньо переміщених дітей. Усього у волейбольних змагань взяли участь представники 301-ї школи з п’яти східних областей України: Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Луганської.

Від Донеччини учасниками відбіркових етапів стали 99 команд – найбільша кількість серед регіонів. З них до фінальної частини потрапили два колективи – школа № 8 міста Родинське та школа № 4 міста Слов’янськ.

За звання кращих представники нашого регіону вели боротьбу із ще 6-ма колективами України – по два з Луганщини та Харківщини, по одному – з Дніпропетровської та Запорізької областей. Відзначимо, що за регламентом змагань у заявці команди мало бути не менше чотирьох дівчат.

Непоступливий характер, незвичайну витримку і силу волі протягом фінальних поєдинків продемонстрували волейболісти родинської ЗОШ № 8, які у вирішальній зустрічі турніру з рахунком 3:0 (25:18, 25:16, 25:14) перемогли учнів ЗОШ № 2 міста Кремінна Луганської області.

Третє місце посіли представники школи № 2 міста Енергодар (Запорізька область), які теж з рахунком 3:0 переграли команду гімназії № 2 із селища Слобожанське (Харківська область).

Додамо, що кожен із навчальних закладів, які брали участь у змаганнях, отримав від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) спортивний інвентар і спортивну форму.

«UNICEF Volleyball Cup» було організовано в рамках реалізації проекту «Посилення соціальної згуртованості та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Східній Україні». Крім того, турнір є компонентом глобальної програми «Спорт заради розвитку», мета якої – виховання дітей в дусі позитивних людських цінностей, а також надання можливостей для самореалізації.

 

 
17.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах