Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровському районі завершилася спартакіада серед колективів фізкультури сільськогосподарських підприємств

З 4 по 12 листопада в Покровському районі проходила спартакіада серед колективів фізичної культури сільськогосподарських підприємств. Змагання були присвячені Дню працівників сільського господарства, який святкується в Україні з 1993 року кожну третю неділю листопада.

Організаторами заходу виступили сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Красноармійської райдержадміністрації та Красноармійська районна громадська організація «ФСТ «Колос».

Перший етап змагань – з шашок, настільного тенісу та волейболу – відбувся в селищі Гродівка Покровського району, на базі Гродівської ЗОШ. На другому етапі учасники зустрілися в Покровську на базі «Металурга», де визначали кращих з міні-футболу.

Усього за перемогу в Спартакіаді боролися 10 колективів фізичної культури. За підсумками всіх видів змагань кращою стала команда «ПрАТ «АПК-Інвест», друге місце посіли працівники ТОВ «АФ «Новоолександрівська», третє – ТОВ «АФ «Єдність». Переможці були нагороджені кубками, медалями та почесними грамотами.

Красноармійське ФСТ «Колос» висловлює подяку всім небайдужим керівникам підприємств та громадським активістам за активну підтримку і розвиток спорту в районі.

 
15.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах