Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейбольний турнір «Відкриття сезону» серед чоловіків відбувся в Нікольському районі

У спортивному залі Малинівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» Нікольської районної ради було проведено турнір з волейболу «Відкриття сезону» серед чоловічих команд.

Головним завданням заходу було визначення стану розвитку волейболу в колективах фізичної культури підприємств та установ району. Враховуючи, що це перші змагання після літнього сезону, їх учасниками стали 4 команди: «Спартак» (с. Республіка), «Новокраснівка» (с. Новокраснівка), «Малинівка» (с. Малинівка), «Темрюк» (с. Темрюк).

Зустрічі проводилися за круговою системою. Тренер Новокраснівської команди Віктор Єменджі зробив акцент на молодих перспективних спортсменах – усі зустрічі вони програли, але набралися необхідного досвіду. Боротьба за друге місце розгорнулася між колективами «Спартак» та «Темрюк». У напруженій боротьбі завдяки діям окремих досвідчених волейболістів «Спартак» став кращим. Перше місце в турнірі завдяки трьом перемогам посіла «Малинівка».

Команди були нагороджені цінними подарунками та грошовими винагородами.

 
15.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах