Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріуполь прийняв зональний етап змагань «Веселі старти»

11 листопада в Маріуполі на базі спортивного залу Приазовського державного технічного університету відбулися зональні обласні змагання «Веселі старти».

Поборотися за звання найсильніших приїхали команди-переможці другого етапу з Вугледара, Маріуполя, Волноваського, Нікольського та Мангушського району.

Почесними гостями на спортивному святі були в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко та директор Маріупольського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для усіх» Василь Рибалка.

- Такі спільні заходи для школярів є хорошим стимулом для занять спортом та активної роботи на уроках фізичної культури. З кожним разом ми бачимо, що діти не просто змагаються, а хочуть перемагати та здобувати нагороди. А ми у свою чергу стимулюємо дітей та вчителів залучатися до наших спортивних заходів, щоразу відзначаючи кращих, - зазначив у привітанні Сергій Головченко.

Під час змагань у залі панувала дружня, але в той же час «бойова» атмосфера. У програму заходу увійшли різні естафети та спортивні конкурси, які розвивають координаційні здібності, спритність, швидкість, витривалість та інші фізичні якості. Учасники з великим азартом долали всі перешкоди, допомагали, переживали та раділи один за одного.

У підсумку, переможцем змагань серед міст стала команда Вугледара, а найспритнішими серед команд районів були учні Волноваського району.

На церемонії закриття усі учасники булі нагороджені грамотами та медалями Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

 
15.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах