Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку ряд спортивних заходів до Дня Незалежності провела федерація силових видів спорту

24 серпня в Донецьку федерація силових видів спорту спільно з ДЮК «Ровесник» за підтримки Ворошиловської районної ради провела ряд спортивних заходів, присвячених Дню Незалежності.

На бульварі ім. Пушкіна відбулися чергові показові виступи спортсменів із класичними вправами гирьового спорту (поштовх, ривок, поштовх за довгим циклом) і турнір з «Російського жиму» (жим штанги 60 кг на кількість). Не обійшлося і без змагань з гирями – організатори провели декілька естафет під назвою «Майстри проти кандидатів», у яких команди спортсменів більш високого рівня змагалися з новачками або менш досвідченими спортсменами, але майстрам доводилося піднімати снаряди більшої ваги.

Виступ спортсменів викликав пожвавлення і інтерес у публіки. Найбільше здивування глядачів викликав виступ семирічного Давида Рубця з Кураховського району, який легко впорався з гирями вагою 5 кг і 8 кг. Виступом із силовим жонглюванням порадував глядачів Сергій Долина, який виконав вправи з пудовою і двопудовою гирями по черзі.

Правила турніру з «Російського жиму» були простими: вагова категорія – абсолютна, вага штанги – 60 кг, ліміт часу – необмежений. Завдання – виконати найбільшу кількість повторень, при цьому відпочивати на грудях можна 2 рази по 15 секунд. За підсумками турніру перше місце посів Роман Долина, який виконав 59 повторень, а друге-третє місця розділили Сергій Смирнов і Іван Денисов (по 50 повторень кожен).

 
28.08.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах