Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» здобуває перемогу над «Кривбасом»

12 листопада втретє поспіль у рамках Української хокейної ліги «Донбас» обіграв «Кривбас». До двох перемог на дружківському «Альтаїрі» донеччани додали ще «вікторію» в Кривому Розі і залишаються єдиною командою, яка не втрачала очки в іграх з підопічними Олександра Куликова.

Відкладати справу в довгий ящик «донбасівці» не стали і ще до першої перерви оформили комфортні для себе 2:0. Відкрив рахунок найрезультативніший нападаючий гостей Євген Никифоров, який вийшов у одноосібні лідери бомбардирських перегонів Ліги (11+14), а подвоїв перевагу капітан донеччан Олександр Побєдоносцев, який відзначився після передачі Олега Шафаренка.

Ще два голи вболівальники побачили в другій 20-хвилинці. З тією лише різницею, що в цей раз забили обидві команди. Спочатку Єгор Безуглий після ефектної передачі Віталія Ляльки встановив рахунок 0:3, а через майже чотири хвилини Караульщук в більшості повернув на табло різницю в дві шайби – 1:3.

У четвертий раз капітулювати Черепанова ХК «Донбас» змусив у третьому періоді – результативно на добиванні зіграв Роман Благой. Однак у час, що залишився, криворіжці зуміли відзначитися двічі. За хвилину до кінця тренер «Кривбасу» випустив шостого польового, але дива господарі створити не змогли.

«Кривбас» Кривий Ріг - «Донбас» Донецьк - 3:4 (0:2, 1:1, 2:1)

Шайби: 0:1 Никифоров, 13:58, 0:2 Побєдоносцев (Шафаренко), 14:44, 0:3 Безуглий (Лялька), 22:40, 1:3 Караульщук (Александров), 24:44-біл, 1:4 Р.Благой (Шафаренко, Кочетков), 41:53, 2:4 Вал.Алексюк (буліт), 55:43, 3:4 Караульщук (Магеров), 57:50-біл.

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
14.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах