Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивне життя Авдіївки триває: підсумки виїзду до міста обласної комісії

10 листопада під керівництвом начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика, за участі представників управління та обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся виїзд у прифронтове місто Авдіївка.

Його метою було надання практично-методичної допомоги щодо виконання заходів регіональної програми розвитку фізичної культури та спорту, роботи спортивних споруд та перевірка достовірності наданої статистичної звітності.

У першу чергу, гості ознайомилися з матеріально-спортивною базою міста. Вони відвідали міський стадіон, який належить дитячо-юнацькій спортивній школі. Об’єкт включає в себе ігровий спортивний майданчик, тенісний корт, спортивний майданчик з тренажерним обладнанням, майданчик зі штучним покриттям. Ця спортивна споруда утримується за рахунок коштів міського бюджету та знаходиться в задовільному стані.

Другим об’єктом стали два спортивні зали, що належать до власності приватного акціонерного товариства Авдіївського коксохімічного заводу. На спортивній базі розвиваються бокс, кікбоксинг, тхеквондо, теніс, футзал. Зали забезпечені необхідним інвентарем та обладнанням, боксерським рингом та килимом.

Далі комісія побувала в загальноосвітніх школах № 2 та 5. Наразі ЗОШ № 5 законсервовано, а на базі другої буде створено опорну школу – там уже розпочато певні роботи з відновлення опалення, збудовано спортивний майданчик.

Після огляду спортивної інфраструктури представники обласної комісії відвідали Авдіївський коксохімічний завод, який робить вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у місті. Гості поспілкувалися з директором – Мусою Магомедовим. За підтримки цього підприємства протягом п’яти років у Авдіївці було побудовано понад 10 дитячих ігрових майданчиків, спортивний майданчик зі штучним покриттям, тенісний корт. У цьому році завод придбав для вихованців ДЮСШ спортивний інвентар та обладнання.

Зі слів керівника заводу, на 2017 рік планується будівництво трьох універсальних ігрових майданчиків з послідуючою передачею на баланс міста. По закінченню зустрічі Володимир Мицик висловив вдячність Мусі Магомедову за тісну та плідну співпрацю, підтримку спорту в місті та вручив йому подяку управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Також у рамках візиту делегації управління було проведено робочу зустріч з керівником військово-цивільної адміністрації Павлом Малихіним. Зі слів керівника ВЦА, розвиток фізичної культури та спорту є пріоритетним напрямком у роботі його команди. У ході зустрічі були досягнуті порозуміння з певних питань: відкриття міського центру «Спорт для всіх», розконсервація спортивного залу ЗОШ № 5, його ремонт та створення на його базі відділення художньої гімнастики.

Останнім етапом робочої поїздки стала зустріч зі спортивною громадськістю міста. У її ході були підняті проблеми щодо відсутності в місті універсального спортивного комплексу, льодових майданчиків, дорослої та юнацької команд з футболу, розвитку художньої гімнастики та дартс. За підсумками наради були надані доручення відповідальним за напрямками озвучених питань.

11.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах