Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Єнакієвому урочисто відкрили реконструйований мотобольний стадіон «Союз»

25 серпня у Єнакієвому після реконструкції відкрили мотобольний стадіон «Союз».

Капітальне переобладнання спортивного об’єкту було приурочено до 45-річчя польоту в космос видатного єнакієвця – двічі Героя Радянського Союзу Георгія Берегового.

Спортивна споруда була побудована та здана в експлуатацію в 1969 році. З 1997 року стадіон знаходиться у комунальній власності Єнакіївської міської ради. Ремонтні роботи щодо його реконструкції тривали у 2011-2013 роках за сприяння Глави держави Віктора Януковича та народного депутата України Юрія Іванющенка.

Оновлений стадіон має 2 248 глядацьких місць, що вкриті навісом, адміністративний корпус, спортивний зал, кімнати для відпочинку, майстерні для ремонту автотранспорту та мототехніки, а також музей історії мотобольної команди «Союз-3», яка вже майже чотири десятиліття використовує спортивний об’єкт у якості своєї бази. Спортивна споруда обладнана сучасним електронним табло. Поле стадіону – асфальтоване, по всьому периметру встановлене освітлення. Загальна площа – 16 931 квадратних метрів. На прилеглій території – спортивний майданчик з антивандальними тренажерами.

Відкриття стадіону та День шахтаря в Єнакієвому відзначили масштабним концертом – для городян співали Таїсія Повалій, Тіна Кароль, Євген Кемеровський та Юрій Рибчинський.

 
27.08.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах