Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» оступився в Кременчуці

6 листопада в центральному поєдинку 17-го туру ХК «Донбас» на виїзді не втримав перемогу над «Кременчуком», ведучи в рахунку після першого періоду 2:0.

Перший період активніше провели гості. Донеччани більше кидали, частіше грали в зоні опонента і заслужено повели в рахунку. По одному точному кидку завдали Бабинець і Никифоров, а асистували їм новачки команди – Ігор Шаманський і Віталій Лялька відповідно.

Відквитати один гол «Кременчуку» вдалося в дебюті другого відрізка – на передачу з-за воріт Ковалені відгукнувся Петранговський і точно кинув повз Царегородцева. Незабаром господарі могли відновити паритет. За фол Микити Буценка проти Ковалені арбітр призначив буліт, однак переграти Царегородцева нападник кременчужан не зумів.

Осічку партнера виправив Варивода. Граючи в меншості, захиснику «Кременчука» вдався точний кидок у лівий від воротаря кут.

А на екваторі третього відрізка «Кременчук» і зовсім вийшов вперед. Помилкою гравця «Донбасу» скористався Коренчук, який підібрав шайбу перед воротами Царегородцева і в дотик переграв голкіпера.

За дві хвилини до кінця Анатолій Степанищев випустив шостого польового гравця, однак чисельна перевага бажаного результату не принесла.

«Кременчук» Кременчук – «Донбас» Донецьк – 3:2 (0:2, 2:0, 1:0)

Шайби: 0:1 Бабинець (Шаманський, Захаров), 16:20, 0:2 Никифоров (Лялька, Шафаренко), 18:34, 1:2 Петранговський (Коваленя, Гриценко), 22:22 2:2 Варивода (Петранговський, Коваленя), 36:12-мен, 3:2 Коренчук, 49:52.

 
За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
07.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах