Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську визначилися переможці обласних футбольних змагань на Кубок губернатора

5-6 листопада в Слов’янську на стадіоні «Хімік» проходила фінальна частина обласних футбольних змагань на Кубок губернатора Донеччини 2016 року. Боротьбу за головний трофей вели чотири команди: «Словхліб» (Слов’янськ), «Сапфір» (Краматорськ), «Шахтар» (Родинське) і «Портовик» (Маріуполь).

5 листопада футболісти стали учасниками півфінальних ігор, які визначали претендентів на нагороди різного ґатунку. Господар стадіону, слов’янський «Словхліб» поступився родинському «Шахтарю» з рахунком 2:0. А краматорський «Сапфір» з мінімальною перевагою виявився сильнішим за маріупольський «Портовик» – 2:1.

6 листопада відбулися вирішальні ігри змагань. У грі за третє місце між «Словхлібом» та «Портовиком» тріумфували слов’янські футболісти – 2:1. Фінал видався багатим на яскраві ігрові моменти, справжню чоловічу боротьбу, за підсумками якої перемогу з рахунком 1:0 та бажаний кубок здобула команда «Шахтар» (Родинське). «Сапфір» (Краматорськ) отримав срібні медалі.

Нагородження переможців та призерів проводили начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик і перший віце-президент федерації футболу Донецької області Олександр Косевич.

Також окремо були відзначені кращі футболісти змагань: кращий воротар – Олександр Суворов (Шахтар), кращий захисник – Костянтин Борисов (Портовик), кращий напівзахисник – Олександр Мачулін (Словхліб), кращий нападник – Олексій Король (Шахтар), кращий гравець – Олександр Шихов (Сапфір).

Нагадаємо, що всього учасниками обласних футбольних змагань на Кубок губернатора Донеччини 2016 року стали 23 команди. Попередній етап змагань проходив 22-23 жовтня у північній і південній зонах, де кращими виявилися футболісти «Бетонмашу» зі Слов’янська і збірна Мангушського району. Ці колективи разом із ще 14 командами-учасницями змагань сформували за географічним принципом чотири групи (по 4 команди в кожній). Матчі на груповій стадії турніру пройшли на полях Бахмута, Родинського, Маріуполя і Слов’янська 29-30 жовтня. Переможцями груп стали команди: «Словхліб» (Слов’янськ), «Шахтар» (Родинське), «Сапфір» (Краматорськ) та «Титан» (Маріуполь). По виробничим причинам «Титан» не зміг поїхати на фінальну стадію змагань, і його замінила інша маріупольська команда – «Портовик».

 
 
 
 
 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 

 
07.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах