Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Родинському проводяться роботи з обладнання нового спортмайданчику зі штучним покриттям

На території фізкультурно-оздоровчого комплексу в місті Родинське до кінця 2016 року може з’явитися новий відкритий універсальний спортивний майданчик зі штучним покриттям розмірами 42х22 метри.

Цей об’єкт увійшов до числа п’яти, на будівництво яких передбачено субвенцію Програмою економічного і соціального розвитку Донецької області на 2016 рік. Нагадаємо, 17 вересня в Дружківці був відкритий майданчик на території ЗОШ I-III ступенів № 12. Також введення в експлуатацію універсальних спортивних майданчиків зі штучним покриттям до кінця поточного року планується в Краматорську (2 майданчики) та Нікольському районі.

У даний час на майданчику в Родинському створюється його основа. Станом на 1 листопада заплановані підготовчі роботи були виконані на 80 відсотків, і завершити їх планується до кінця поточного тижня. 10 листопада мають пройти тендерні процедури на придбання штучного покриття та його монтаж.

На наступний рік у Покровську заплановано ввести в експлуатацію два подібних майданчики. По-перше, завершити розпочате будівництво на території початкової школи НВК №1 в мікрорайоні «Лазурний». Місце другого майданчика поки остаточно не визначено – передбачається, що це буде нещодавно створений НВК №2 (на базі загальноосвітньої школи № 5).

 
04.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах