Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Великій Новосілці після реконструкції відкрився стадіон «Колос»

29 жовтня у Великій Новосілці відбулися урочистості з нагоди відкриття реконструйованої літньої спортивної споруди, спортивного ядра та бігової доріжки.

Оновлення проводилося з червня по жовтень 2016 року. Загальна вартість робіт склала 5 873,6 тис. грн., з них 211,6 тис. грн. було виділено з місцевого бюджету та 5 662,0 тис. грн. склали спонсорські кошти.

Тепер стадіон «Колос» включає в себе сучасну бігову доріжку зі штучним покриттям, футбольне поле зі штучним покриттям найновішого покоління та поле для міні-футболу, майданчики для волейболу, баскетболу та тенісний корт з якісним нетравматичним покриттям. Також тут з’явилися вуличні тренажери та встановлено зручні пластикові сидіння для вболівальників.

Незважаючи на хмарну погоду, цю подію відвідало понад 500 мешканців та гостей району.

Свято було розпочато парадом районних команд з футболу, вихованців ДЮСШ «Старт», збірних команд шкіл району спільно з тренерами та вчителями фізичної культури під акомпанування 5-го військового оркестру штабу військового оперативного командування «Схід».

 

В урочистій церемонії відкриття спортивного об’єкту взяли участь голова Великоновосілківської районної ради Сергій Кирилов, в.о. заступника голови Великоновосілківської райдержадміністрації Юрій Бакаєв, командувач військ оперативного командування «Схід» генерал-майор Сергій Наєв та в.о. директора Донецького обласного центру з фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

Одразу після відкриття на всіх майданчиках стадіону відбулися перші товариські матчі. Право зробити перший удар по м’ячу було надано Сергію Кирилову, якому належить ідея реконструкції стадіону.

У товариській футбольній зустрічі між командами СТОВ «Україна» та ВАТ «Макстрой» з рахунком 3:2 перемогу одержали представники СТОВ «Україна». У другому матчі «Прометей» (смт. Велика Новосілка) мінімально переграв «Зорю» (с. Завітне Бажання) – 2:1.

У змаганнях з волейболу серед збірних команд шкіл взяли участь 4 колективи по 12 гравців. За кількістю набраних балів перше-друге-третє місця розділили команди Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ст., Нескучненської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.О.Корфа та Костянтинопільської ЗОШ І-ІІІ ст. Четверте місце посіла команда Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Кращих у міні-футболі визначали 6 збірних команд по 10-12 учасників. У підсумку, Великоновосілківська гімназія з ЗОШ І ст. стала третьою, команда Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст. – другою, Старомайорської ЗОШ І-ІІІ ст. – першою.

У відкритій першості ДЮСШ «Старт» із загальної фізичної підготовки серед учнів 2003-2004 років народження перше місце посіла команда Старомлинівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 (тренер Д.Шемяков), друге – команда ДЮСШ «Старт» 1 (тренер І.Чебаненко), третє – команда ДЮСШ «Старт» 2 (тренер О.Косарєв). У особистій першості із загальної фізичної підготовки місця з першого по третє відповідно посіли: серед хлопців – Владислав Міщенко, Сергій Бурябаш, Денис Васильков, серед дівчат – Ганна Косарєва, Анастасія Зорило, Вікторія Ганцевська.

Усі учасники змагань були нагороджені заохочувальними призами.

Спортивне свято стало яскравою і незабутньою подією, а реконструйований стадіон – справжнім подарунком для жителів Великої Новосілки. Тепер усі бажаючі зможуть тут проводити тренування та відточувати свою майстерність.

 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
02.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах