Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні важкоатлети Донеччини – серед кращих на чемпіонаті України в Кам’янець-Подільському

З 24 по 29 жовтня в Кам’янець-Подільському (Хмельницька область) відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 13 та до 15 років.

Донецьку область на змаганнях представили 22 юних важкоатлети з Донеччини. У їх активі – 2 золоті, 3 срібні та 2 бронзові медалі.

Серед юнаків до 13 років переможцем у ваговій категорії понад 62 кг із результатом у сумі двоборства 177 кг та рекордом України у ривку (81 кг) став Іван Горобець з Маріуполя. Кращою серед дівчат до 15 років у ваговій категорії понад 63 кг із сумою 132 кг була Діана Бєлік з Дружківки.

Срібні медалі в змаганнях серед 15-річних важкоатлетів здобули: Євген Бурбала (Вугледар) – у в/к понад 85 кг із результатом у сумі двоборства 235 кг; Вікторія Кузьменко (Вугледар) – у в/к до 40 кг із сумою 46 кг; Олександра Демиденко (Покровськ) – у в/к до 44 кг із результатом у сумі двоборства 55 кг.

Бронзовими призерами серед представників Донецької області до 15 років стали: Віталій Саламаха (Вугледар) – у в/к до 45 кг із результатом у сумі двоборства 114 кг; Дар’я Власова  (Білозерське) – у в/к до 58 кг із результатом у сумі двоборства 108 кг.

Відзначимо, що важкоатлетки Донеччини до 15 років посіли за підсумками чемпіонату України третє командне місце, незначно поступившись дівчатам Харківської та Волинської областей.

 

 
01.11.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах