Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відкриється секція боксу для людей з обмеженими фізичними можливостями

Донецька обласна громадська правозахисна організація інвалідів «Феміда» за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, «Union Boxing Promotion» і Донецького регіонального центру «Інваспорт», спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з боксу, проводить набір дітей та молодих людей з обмеженими фізичними можливостями до секції з боксу.

Основне завдання нового проекту – створити спортивну сім’ю, щоб не було будь-якої дистанції між здоровими і хворими людьми. Заняття в секції боксу повинні допомогти дітям з обмеженими фізичними можливостями легко адаптуватися в соціумі.

Варто відзначити, що у донецької секції боксу немає аналогів в Україні.

Займатися дітям з інвалідністю допоможуть фахівці найвищого рівня.

Заняття почнуться з 1 вересня поточного року. Перед початком роботи всі, хто записалися до секції, обов’язково пройдуть медогляд. На підставі висновків лікарів для дітей будуть підібрані спеціальна програма навантажень, методика тренувань і тренувальний цикл.

Усі бажаючі займатися боксом в новій секції можуть звертатися до тренера Геннадія Геннадійовича Шевченка за тел.: 066-372-76-20.

 
22.08.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах