Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецька обласна ДЮСШ для інвалідів провела виїзне засідання тренерської ради

28 жовтня в Слов’янську на базі міської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 23 Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів провела виїзне засідання тренерської ради.

На заході були присутні: в.о. директора Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів Юрій Оніщенко, в.о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко, директор Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів № 23 Донецької обласної ради Микола Котляров, Заслужені тренера України Андрій Казначеєв, Світлана Казначеєва, Ігор Котляров, Олексій Позднухов, Віктор Михайлов, тренера-викладачі Сергій Сильченко, Ігор Одинченко, Дмитро Велігура, Геннадій Лук’янов.

На засіданні були заслухані п’ять питань:

1) вибір відповідальних тренерів-викладачів за відбір спортсменів-інвалідів на всеукраїнські та міжнародні змагання з видів спорту;

2) підсумки виступів спортсменів на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору;

3) підсумки виступів спортсменів на чемпіонаті України з баскетболу серед спортсменів з вадами слуху;

4) формування команди Донецької області на участь у навчально-тренувальному зборі з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору;

5) формування календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на 2017 рік;

6) різне.

По закінченню заходу кожному тренеру було вручено спортивний костюм з надписом «Донецька область». А збірна команда Донеччини з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, яка в грудні поточного року захищатиме честь нашого регіону на чемпіонаті світу в Туреччині, за високі спортивні досягнення отримала спортивні костюми разом з кросівками.

Тренерська рада проводилась з метою об’єднання зусиль діяльності тренерсько-викладацького складу на покращення рівня навчально-тренувальної роботи відділень з видів спорту, аналізу динаміки спортивних показників спортсменів, впровадження в практику передового педагогічного досвіду, надавання методичної та практичної допомоги спеціальній загальноосвітній школі-інтернату. 

 
31.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах