Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» в овертаймі переграє «Кременчук»

29 жовтня в центральному матчі 15-го туру Української хокейної ліги «Донбас» на домашній Арені приймав ХК «Кременчук».

Уже в дебюті зустрічі, на третій хвилині, «Кременчук» повів у рахунку. Гол вийшов дещо курйозним, а тому і несподіваним. Дмитро Чорний виконував прострільну передачу, проте рикошетом від захисника донеччан шайба зрадницьки проскочила в сітку.

У прагненні вирівняти рахунок на табло «Донбас» ще до першої перерви створив три забійних моменти. Однак удача в цей раз була на боці «Кременчука». Безсилими виявилися Захарченко і захисники вже в другому періоді, коли масований натиск підопічних Анатолія Степанищева увінчався успіхом – кращий бомбардир команди Євген Никифоров у впертій боротьбі проштовхнув шайбу в ворота.

Регулярним атакам і потужному натиску гості віддали перевагу контргрі, і вона знову принесла результат. Максим Слиш закотився за ворота, зробив пас Сергію Кузьмику і той точно поцілив у дальній від Царегородцева кут.

За великим рахунком, за винятком голу гості і не загрожували володінням господарів, практично весь період провівши в обороні. Здавалося, що утримувати атакуючу спритність донеччан кременчужанам довго не вдасться. Проте, на другу перерву команди пішли за рахунку 1:2.

Напруга в третьому періоді досягла свого піку на 55-й хвилині, коли момент біля воріт «Кременчука» закінчився бійкою. А за хвилину до кінця тренер «Донбасу» Анатолій Степанищев пішов ва-банк, випустивши шостого польового гравця, і, як незабаром виявилося, не прогадав. З першим кидком донеччан Петленко впорався, а от на добивання Романа Благого вже не встиг.

«Донбас» Донецьк - «Кременчук» Кременчук - 3:2 OT (0:1, 1:1, 1:0, 1:0).

Шайби: 0:1 Чорний, 2:59, 1:1 Никифоров, 28:52, 1:2 Кузьмик (Слиш), 33:03, 2:2 Р.Благой (Побєдоносцев), 59:46-бол, 3:2 Толстушко (Буценко), 62:30.

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
30.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах