Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Селидового завітав Мирон Маркевич

17 жовтня Селидівську виправну колонію № 82 відвідав відомий український футболіст та тренер, багаторазовий призер чемпіонату та Кубку України, фіналіст Ліги Європи 2015 року Мирон Маркевич.

Почесного гостя під час візиту до установи, окрім її керівництва, супроводжували герої – захисники прикордонної служби України. Після завершення офіційної частини та роздачі автографів Мирон Маркевич відвідав футбольний майданчик колонії і зустрівся із засудженими.

Привітавшись зі спецконтингентом, відомий тренер за власним бажанням особисто взяв участь у товариському матчі. Не зважаючи на поважний вік, Мирон Маркевич продемонстрував справжню майстерність, техніку, тактику ведення гри, та «культуру пасу», віддавши низку гольових передач й одержавши впевнену перемогу з великим рахунком.

По завершенню матчу Маркевич подарував засудженим свої фото з особистим підписом та справжній футбольний м’яч, побажавши учасникам матчу успіхів у футболі та особистому житті. Після цього почесний гість попрямував до військової частини для зустрічі з прикордонниками.

 
19.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах