Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Михайло Шелест – переможець, Володимир Червоницький – срібний призер чемпіонату України з тхеквондо ВТФ

15-16 жовтня в харківському Палаці спорту «Локомотив» пройшли одні з головних календарних стартів національного тхеквондо ВТФ – чемпіонат України серед дорослих та чемпіонат України серед юнаків.

Школу вищої спортивної майстерності Донецької області на змаганнях представили два спортсмени: у суперважкій категорії понад 87 кг змагалися Володимир Червоницький та Михайло Шелест.

Свій чемпіонський титул у черговий раз підтвердив Михайло, який переміг товариша з рахунком 8:3.

«Ми постійно на тренуваннях працюємо з Володимиром, і я знаю всі сильні та слабкі сторони і всі його тонкощі роботи. Виходячи на фінал, вже знав, що буду робити. Ще деякі моменти підказав секундант, і все вийшло результативно. Загалом, фінал видався трохи складнішим за тренувальний режим, у якому ми зазвичай працюємо з Володимиром. Ми з одного клубу, тому включати сильно швидкості або силу не стали. Відпрацювали спокійно. Я задоволений результатом, так як у черговий раз підтвердив свою перевагу. Попереду поїздка до Сербії на турнір G-1, а далі подивимося. Буду старатися по максимуму, щоб потрапити через чотири роки на Олімпіаду», - поділився в коментарі на сайті Федерації тхеквондо (ВТФ) України Михайло Шелест.

 
18.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах