Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Святогірську відкрили сучасний футбольний майданчик зі штучним покриттям

15 жовтня в єдиній школі міста Святогірськ було відкрито сучасний міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям. Подарунок для школярів, більшість з яких є дітьми-переселенцями з Донецька, було збудовано за кошти, залучені Федерацією футболу України, Федерацією футболу Донецької області та Федерацією футболу Святогірська.

На футбольному майданчику розміром 42х22 метри займатимуться не тільки школярі, а й різноманітні футбольні секції, дитячі табори, а також проводитимуться футбольні турніри. Перший, до речі, було організовано вже в день-відкриття. У ньому взяли участь 6 команд з найближчих сіл.

Вручивши низку футбольних подарунків, перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, який був на відкритті майданчика, запросив усіх присутніх на товариський матч Україна – Сербія, що відбудеться 15 листопада на ОСК «Металіст» у Харкові.

«Ми бачимо, що є великий попит серед дитячо-юнацьких футбольних команд та, загалом, серед дітей на гру у футбол на сучасних футбольних майданчиках. Тому ФФУ розробила комплексну програму з побудови дитячих міні-стадіонів, і вже у грудні 2016 року буде запущено завод з виробництва сучасних штучних газонів, що допоможе нам у будівництві нових стадіонів. У планах до 2020 року – побудувати в країні 2500 міні-стадіонів», - зазначив Вадим Костюченко.

 
За інформацією Федерації футболу України
 
17.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах