Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську з нагоди Дня захисника України та Покрова Пресвятої Богородиці пройшов захід з кінного спорту

14 жовтня з нагоди Дня захисника України та Покрова Пресвятої Богородиці в Слов’янську на КСК «Алюр» відбувся захід з кінного спорту.

Глядачі, серед яких більшість становили діти, оплесками підтримували учасників свята, які демонстрували свою майстерність управління кіньми: перебудова рядків, виїздка, подолання перешкод та стрибки через вогняну жердину під музичний супровід на українські патріотичні теми. На дивовижну виставу приїхали мешканці не тільки Слов’янська, а й Краматорська, Святогірська, Лиману, Костянтинівки та ближніх сіл, усього – близько 500 осіб. На свято завітав Герой України, шестиразовий паралімпійський чемпіон з плавання Віктор Смирнов.

Учасники заходу, одягнені в національне українське вбрання, показали, що вони вміють не тільки вправно їздити на конях, а й майстерно і артистично виконувати народні танці та різного роду трюки з шаблею і батогом.

Серед дітей був проведений популярний козацький обряд зі швидкого поїдання вареників. Переможці та учасники отримали пам’ятні подарунки у вигляді «Підкови».

По закінченню святкового дійства всі бажаючі могли спробувати смачний козацький куліш, плов та шурпу. Також дітям була надана можливість відчути себе вершниками.

 

Більше фото з заходу – за посиланням: https://vk.com/club58058491?z=album-58058491_237163295

 
17.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах