Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині проходить обласний спортивний фестиваль серед дітей і підлітків за місцем проживання

Захід проводиться за ініціативою губернатора Донецької області Андрія Шишацького. Метою Фестивалю є залучення дітей та підлітків регіону до занять фізичною культурою і спортом.

Безпосередніми організаторами змагань є управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації спільно з Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення.

Для проведення Фестивалю задіяні універсальні спортивні майданчики, побудовані в рамках проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку.

У програму змагань увійшли командні змагання зі стрітболу, підтягування на перекладині, віджимання на паралельних брусах, віджимання від різновисоких брусах та підтягування тулуба на різновисоких брусах (прес).

Протягом квітня-серпня 2013 року в містах і районах області було проведено перший та другий етапи Фестивалю, у яких взяли участь 5432 особи. Усього на Донеччині було проведено 124 спортивні заходи.

Фінал обласного спортивного фестивалю серед команд-переможниць міських та районних змагань відбудеться в Донецьку 13 вересня, до Дня фізичної культури і спорту. Захід розпочнеться об 11:00 на універсальному спортивному майданчику в парку культури та відпочинку ім. О.С. Щербакова.

 
19.08.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах