Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Гірнику відкрили оновлений зал боксу з сучасним рингом

8 жовтня в Селидівському міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулося відкриття залу боксу, у якому був встановлений сучасний ринг, проведений ремонт.

У секції боксу займається 39 спортсменів, які тепер зможуть у гарних умовах проводити навчально-тренувальні заняття. Це стало можливо завдяки кооперації зусиль керівництва Селидівської і Гірницької міських рад, первинної організації шахти «Курахівська» Незалежної профспілки працівників вугільної промисловості України, трудового колективу цього підприємства, громадської організації «Спортивний клуб ім. О.Д.Шведченко», яка створена на базі Центру.

На відкриття залу завітали Гірницький міський голова Сергій Коваленко, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Селидівської міської ради Сергій Горбунов, голова первинної організації шахти «Курахівська» Незалежної профспілки працівників вугільної промисловості України Олексій Сорока. Усі виступаючі побажали спортсменам нових спортивних досягнень, пообіцяли і в подальшому допомагати діяльності секції боксу.

У відповідь слово взяли тренери з боксу Юрій Філімонов та Олександр Каюмов. Вони активно брали участь у ремонті залу, і висловили подяку всім тим людям і організаціям, завдяки яким вдалося здійснити їх мрію. Діти у показових виступах змогли оцінити всі переваги нового рингу.

 

 
11.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах