Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» впевнено переграє «Кременчук» у Дружківці

9 жовтня в Дружківці відбувся центральний матч дев’ятого туру Української хокейної ліги між ХК «Донбас» та ХК «Кременчук».

Старт поєдинку вийшов досить сумбурним, суперники багато помилялися в середній зоні та часто втрачали шайбу в простих ситуаціях. Першим відчути ритм матчу зміг «Донбас». Підопічні Анатолія Степанищева заволоділи ініціативою, і вже на дев’ятій хвилині Микита Буценко результативно завершив технічну комбінацію Никифорова і Благого, який набрав свій перший бал за донеччан.

Другий період проходив у рівній боротьбі, за винятком того, що гості часто порушували правила, а «Донбас» уникав вилучень. Реалізувати більшість у другій 20-хвилинці «червоно-біло-чорним» вдалося лише з третьої спроби, коли точним кидком від синьої лінії відзначився Всеволод Толстушко.

У заключній третині гри «Кременчук» зміг повернути інтригу в матч завдяки голу Олександра Дегтярьова, однак за три хвилини до кінця поєдинку справжній хокейний шедевр створив Денис Кочетков. Досвідчений форвард «Донбасу» спочатку допоміг відзахищатися партнерам у своїй зоні, потім підхопив шайбу, і, обігравши чотирьох суперників, відправив її між щитків Захарченка – 3:1.

«Донбас» Донецьк – «Кременчук» Кременчук – 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

Шайби: 1:0 Буценко (Никифоров, Благой), 8:51, 2:0 Толстушко (Гаврик, Бабинець), 38:51-біл, 2:1 Дегтярьов (Ісаєнко, Коренчук), 43:52-біл, 3:1 Кочетков (Кугут, Большаков), 56:48.

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
09.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах