Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивно-масовий захід «TAFISA Всеукраїнський день ходьби» відбувся в Костянтинівці

8 жовтня в Костянтинівці відбувся спортивно-масовий захід «TAFISA Всеукраїнський день ходьби» з нагоди Всесвітнього дня ходьби.

Ця акція проходить у рамках спортивно-масових заходів міжнародної організації TAFISA, яка об’єднує понад 130 країн світу. Її повноправним членом на початку 2013 року став Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Захід «TAFISA Всеукраїнський день ходьби» проводиться з метою пропаганди здорового способу життя серед широких верств населення, популяризації ходьби як одного з найдоступніших видів фізичної активності.

Почесними гостями цьогорічного свята на Донеччині стали заступник голови Костянтинівської міської ради Віктор Василенко, в.о. директора Донецького обласного центра фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко та директор Костянтинівського міського центру «Спорт для всіх» Борис Каманов.

Спеціально розроблений маршрут для учасників акції пролягав від Палацу культури та дозвілля через бульвар Космонавтів до вул. Циалковського (спортивний майданчик «Олімп»).

У рамках заходу були проведені змагання зі стрітболу, футболу, фрістайлу та підняття гирі. В.о. директора ДОЦФЗН «Спорт для всіх» Сергій Головченко особисто взяв участь у футбольному фрістайлі, де показав хлопцям вправну майстерність володіння м’ячем.

Також усі охочі мали змогу скуштувати страви польової кухні від військових.

Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями і грамотами Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
 
 
 
09.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах