Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорськ прийняв чемпіонат області з волейболу серед дітей-сиріт

6 жовтня в Краматорську на спортивній базі загальноосвітньої школи № 10 відбувся чемпіонат області з волейболу серед дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Учасниками змагань стали вихованці загальноосвітніх шкіл-інтернатів з Маріуполя (південна зона – 40 дітей), Бахмута, Слов’янська, Костянтинівки, Дружківки, Краматорська, с. Соснове Лиманського району (північна зона – 70 дітей).

За підсумками усіх зіграних зустрічей перемогу в чемпіонаті здобули господарі – команда загальноосвітньої школи № 10 м. Краматорська. Друге місце посіли представники загальноосвітньої школи-інтернату № 1 м. Слов’янськ, третє – ЦСРД «Смарагдове місто» с. Соснове Лиманського району.
Кращі за підсумками змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Безпосереднім організатором чемпіонату виступила обласна дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків. 

 
06.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах