Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивну акцію «Я обираю життя» провели серед молоді Краматорська

4 жовтня в Краматорську на майданчику біля палацу культури імені Бикова спеціалісти управління з гуманітарних питань міської ради спільно з центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та ГО «Здоровий вибір» провели спортивну акцію «Я обираю життя» серед студентської та учнівської молоді міста.

Акція була направлена на пропаганду здорового та активного способу життя. У заході взяли участь 10 команд: усі професійно-технічні заклади міста, Краматорський економіко-гуманітарний інститут, Донбаська машинобудівна академія та загальноосвітня школа № 1.

Змагання проходили в два етапи. Спочатку команди представляли себе в конкурсі «Візитівка», де розкрили тему акції в спортивно-танцювальному стилі. Другий етап – спортивно-розважальні конкурси, де хлопці та дівчата змагалися в командних естафетах.

У підсумку, місця розподілились наступним чином:

1 місце – ЗОШ № 1;
2 місце – Краматорський технологічний технікум;
3 місце – Краматорський центр професійно-технічної освіти № 47.

Переможці були нагороджені кубком та дипломами. Міжрегіональне вище професійно-будівельне училище отримало диплом від ГО «Здоровий вибір» як найбільш креативна спортивна команда. Також без уваги не залишилися вболівальники. Найактивніша команда з Краматорського вищого професійного металургійного училища була нагороджена пам’ятним дипломом. А маленькі вболівальники команди ДДМА отримали призи за активну підтримку.

 
06.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах