Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську визначили кращих студентів Донеччини з футболу

З 3 по 5 жовтня в Краматорську на стадіоні «Блюмінг» проходили фінальні змагання «Універсіади Донеччини-2016» з футболу.

За звання кращих боролися студенти чотирьох вищих навчальних закладів: Донбаської державної машинобудівної академії (ДДМА), Донбаського державного педагогічного університету (ДДПУ), Донбаського національного медичного університету ім. М.Горького (ДонНМУ), Донбаської національної академії будівництва і архітектури (ДонНАБА).

За підсумками зіграних матчів переможцем стала команда ДДПУ, друге місце посіли представники ДДМА, третє – ДонНАБА.

Нагороджував учасників змагань начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він подякував хлопцям за гарну гру і побажав уникати травм при заняттях спортом.

Відзначимо, що протягом 2016 року студенти Донецької області визначали кращих у ряді олімпійських та неолімпійських видів спорту. З бадмінтону фінальні змагання пройшли 24-25 лютого, з настільного тенісу – 9 березня, з баскетболу – 14-16 березня, з футзалу – 11-14 квітня, з волейболу – 18-20 квітня, з шахів – 11-12 травня, з пляжного волейболу – 16-20 травня, з пауерліфтингу – 27-31 травня. Завершальним видом спорту в рамках «Універсіади Донеччини-2016» буде легка атлетика – змагання пройдуть 12-13 жовтня в Краматорську на базі ДДМА і на стадіоні «Блюмінг».

 
06.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах