Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З 1 по 4 серпня 2013 року в м. Миколаєві пройшов Чемпіонат України з радіокерованих моделей (в класі шосейних перегонів)

З 1 по 4 серпня 2013 року в м. Миколаєві пройшов Чемпіонат України з радіокерованих моделей (в класі шосейних перегонів).

Змагання відбулись на багійній трасі Миколаївської зразкової автошколи Товариства сприяння обороні України та на шосейній трасі – біля Миколаївської міської ради на площі ім. Леніна.

У Чемпіонаті України з радіокерованих автомоделей (2-й та 3-й етапи) змагалися 10 команд з різних областей України: Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Автономної Республіки Крим, Києва.           

85 спортсменів взяли участь у змаганнях на 160 моделях.

1 серпня 2013 року відбулось урочисте відкриття Чемпіонату за участю голови Федерації автомодельного спорту України Шкорупа В.М., та головного судді Всеукраїнських змагань з автомодельного спорту (радіокеровані моделі) Резнікова В.М.

Програма змагань передбачала особисто-командну першість з 8 класів радіокерованих автомоделей: F-2, F-3, РЦБ, РЦЕ та інших.

Переможці у командної та особистої першості нагороджені кубками медалями та дипломами Товариства сприяння обороні України.

Команду Донецької області представляли п’ять спортсменів.  Мартюк Данило зайняв перше місце в 3 етапі Чемпіонату України у класі моделей РЦЕ-10ст. та перше місце в Чемпіонаті України в цьому ж класі. 

 

 
16.08.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах