Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У ДЮІ пройшов відкритий турнір з гирьового спорту «Ривок до перемоги»

1 жовтня на базі головного навчального корпусу ДЮІ пройшов відкритий турнір з гирьового спорту «Ривок до перемоги» серед правоохоронців та військовослужбовців ЗСУ на кубок ректора ДЮІ МВС України.

Змагання були організовані Донецьким обласним осередком ВГО «Союз гирьового спорту України» спільно з Донецьким юридичним інститутом МВС України.

У турнірі взяли участь 56 спортсменів з Донеччини, Києва, Одеси, Кропивницького, Дніпра, Харкова, Нікополя, Покрова та Кривого Рогу, серед яких були представники і правоохоронних органів, і Збройних сил України, а також усі бажаючі гирьовики. Про високий рівень змагань свідчить висока кваліфікація учасників: 1 майстер спорту України міжнародного класу, 5 майстрів спорту України, 8 кандидатів у майстри спорту України та гирьовики масових розрядів.

Відкрив змагання ректор Донецького юридичного інститут Віктор Бесчастний. Головним суддею було призначено майстра спорту України з гирьового спорту, Заслуженого тренера України, суддю національної категорії Артура Сасіка.

Згідно Регламенту турніру, спортсмени повинні були виконати так званий «гвардійський ривок» гирі протягом 12 хвилин з необмеженою кількістю змін рук.

Змагання проводилися серед кадетів (U-18) з гирею вагою 16 кг у вагових категоріях до 68 кг, до 78 кг та понад 78 кг, серед чоловіків з гирею вагою 24 кг у вагових категоріях до 73 кг, до 85 кг та понад 85 кг і серед жінок у абсолютній ваговій категорії з гирею вагою 16 кг.

За результатами боротьби серед чоловіків спортсмени Донецької області увійшли до числа кращих:

- у ваговій категорії до 73 кг друге місце посів Станіслав Клименко з результатом 198 підйомів;

- у ваговій категорії до 85 кг також другим був Артур Сасік – 261 підйом;

- у ваговій категорії понад 85 кг кращим став Євген Душкевич – 279 підйомів.

Призери змагань були нагороджені дипломами, медалями, пам’ятними афішами, а чемпіони – сувенірними вимпелами Донецького юридичного інституту МВС України. Крім того, кубком ректора інституту були нагороджені спортсмени, які показали абсолютні результати змагань.

 
04.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах